Ontspannings massage:

Een klassieke Europese massage waarbij de u in het teken staat van complete ontspanning. Zowel lichaam en geest staan in het teken van ontspanning en herladen. Door middel van zachte technieken komt u volledig tot rust.
Deze massage staat in het teken van verbetering van bloedcirculatie, stimulatie van het lymfatisch systeem en vermindering van spierspanning, stress en zenuw systeem.
Dit is de basis waar massage voor bedoeld is.

Spiermassage:


Deze stevigere massage voor het lichaam is perfect om de lichamelijke stress te verlagen. Technieken en kracht aangepast op uw lichaamelijke klachten geeft u het gevoel dat u er weer volledig tegen aan kunt.
Deze massage staat in het teken van verbetering van bloedcirculatie, stimulatie van het lymfatisch systeem en vermindering van spierspanning, stress en zenuw systeem. Het verminderd de spierklachten als knopen, verlicht hoofdpijn en/of migraine en is ook tevens ontspannend.

Hot Stones massage:


De ultieme massage om te ontspannen. Door de hitte van de Balinese stenen komt uw lichaam volledig tot rust. De combinatie van het masseren met deze stenen en met de handen is het mogelijk om tot het diepste punt van de spier te werken. Spierpijnen na hevige inspanning zijn verleden tijd.
Spanning in de spieren smelten weg. De volledige massage wordt aangepast naar uw lichaam en klachten.
Deze massage staat in het teken van verbetering van bloedcirculatie, stimulatie van het lymfatisch systeem en vermindering van spierspanning, stress en zenuw systeem. Vernieuw uw energie, ontlaadt van vaste spanningen.

Bamboe massage:


De perfecte massage om spierspanning te verbannen uit het lichaam. De combinatie van de warmte en de kracht van de bamboo neemt alle spanningen weg. Deze stevige massage werkt diep in de spieren en is perfect wanneer u van een krachtige druk houdt. De combinatie van de technieken van de de bamboe en met de handen werken tot diep in de de spierbuik en worden alle knopen in de spieren aangepakt.
Spanning in de spieren is verleden tijd. Deze massage wordt geheel aangepast op de wensen en klachten van uw lichaam.
Deze massage staat in het teken van verbetering van bloedcirculatie, stimulatie van het lymfatisch systeem en vermindering van spierspanning, stress en zenuw systeem. Vernieuw uw energie, ontlaadt van vaste spanningen.


Aroma Therapie:


Lichaam en geest komen volledig in balans met deze massage. Volledig aangepast op uw doel. Aroma, olie en muziek brengt u compleet in balans. Wanneer u wilt ontspannen, energieker wilt zijn of even moet herladen. Deze behandeling past u als de juiste handschoen. Volledig aangepast naar uw wensen, lichamelijke klachten en het doel dat u wilt bereiken.
Deze massage staat in het teken van verbetering van bloedcirculatie, stimulatie van het lymfatisch systeem en vermindering van spierspanning, stress en zenuw systeem. Afhankelijk van uw wensen vernieuwt uw energie, ontlaadt van vaste spanningen, ontspant lichaam en geest en brengt u weer in balans. Zintuigen worden geprikkeld door geur en klank.